Where the best is normal.

Where the best is normal.

Helt normalt: Kvalitet gjennom teamwork

I fotball er det som i det virkelige liv: det er ofte menneskene som utgjør hele forskjellen. Med riktig teamarbeid kan store ting oppnås. Ingen vet dette bedre enn Jürgen Klopp. Den to ganger FIFA World Coach of the Year danner med suksess vinnerlag igjen og igjen gjennom målrettet motivasjon basert på hans uhemmede vilje og ambisjoner. Det er derfor vi som selskap har scoret et mål med dette partnerskapet. Vi streber etter det beste på daglig basis mens vi driver kontinuerlig utvikling, tro mot mottoet "De som gir alt sammen kan bare bli bedre". Det faktum at ‘Kloppo’ også vokste opp i nærheten av hovedkvarteret vårt i Waldachtal gjør det til en perfekt match. Velkommen tilbake, Jürgen.

20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
Innovasjon gjennom motivasjon
Where the best is normal.
Sitat
Partnerskapet med fischer er ikke noe konvensjonelt samarbeid; det er en sak som ligger mitt hjerte nært. Det er litt som å komme hjem for meg.
Jürgen Klopp

#MOTIVASJON

#INNOVASJON

#LAGÅND

 


Taktikkkonge møter sikker innfesting. Dette kan være slagordet for vårt samarbeid med den sympatiske, suksessrike treneren. Klopp-navnet er kjent hos fischer. Faren hans, Norbert, jobbet i fischer i nesten 35 år frem til 1998, og derfor spilte selskapet en stor rolle i Jürgens barndom. Han mistet aldri kontakten med prof Klaus Fischer gjennom årene, og en fotballskjorte signert av treneren henger på bedriftseierens kontor. En ting de to har til felles er at de virkelig får ballen til å rulle når det kommer til innovativ ånd.
IMG_3504.JPG -> 20221206_Fischer_Auswahl_Sideshots_JK.pdf
Sitat
Med sitt eksemplariske tankesett, sine verdier og profesjonalitet passer han perfekt inn i teamet vårt og derfor i vår fischer-familie.
Prof. Klaus Fischer
cd-8cc8ccd64-2nhh8