Last ned og systemkrav

Vi utvikler vår programvare kontinuerlig for våre kunder. For å få best mulig ytelse og dermed generere høyest mulig fortjeneste for våre kunder, har vi bare implementert Microsoft.net-rammeverket 4.6. Derved oppnår vi en høyere hastighet under nedlastinger og oppdateringer og bedre ytelse under bruk av våre programmer. Videre utviklet vi tre nye måter å laste ned, hvor alle oppfyller en spesiell gruppe operatører.

Nedlastninger

Online Installer (individuell posisjon versjon)

Denne versjonen inneholder den nye FIXPERIENCE "Web-Installer". Nedlastingsstørrelsen beløper her bare 14 MB. & Nbsp; Under installasjonen får programvaren seg ytterligere nødvendige komponenter fra fischer-serveren. Hvis du bestemmer deg for å laste ned også CAD offline-modulen, øker nedlastingsstørrelsen til ca. 540 MB. Hvis den alltid integrerte CAD-nettmodusen er tilstrekkelig, anbefaler vi alltid å bruke den mindre nedlastingsstørrelsen. Vi anbefaler denne typen nedlasting for en enkeltstående datamaskin, som alltid kan kobles til Internett.

Last ned individuell plassversjon

MSI Network-pakke for administratorer (nettverksversjon)

Denne versjonen er beregnet for nettverksadministratorer som ruller ut programvaren i nettverket med den eller jobber med terminalservere.

Last ned MSI Network-pakken

Individuell posisjon versjon / Offline installasjon (CD versjon)

Denne versjonen inneholder en komplett CD-versjon, som alltid mottar en oppdatering hvis programvaren får en oppdatering. Derfor kan du holde FIXPERIENCE også aktuell hvis datamaskinen med programvaren ikke kan kobles til Internett. Vi anbefaler denne typen nedlasting for enkeltstående datamaskiner som ikke kan kobles til Internett.

Last ned frakoblet installasjon

Systemkrav

Hovedminne: Min. 2048MB (2GB)

Operativsystemer: Windows Vista® (Service Pack 2) Windows® 7 (Service Pack 1) Windows® 8 Windows® 10

Merknader: De faktiske systemkravene vil variere basert på systemkonfigurasjonen og operativsystemet.

Merk på Windows® XP: Microsoft har stoppet støtten til operativsystemet Windows® XP i april 2014. Av denne grunn blir det ikke lenger noen oppdateringer, etc. fra Microsoft. Derfor har støtten fra fischer-gruppen av selskaper for dette operativsystemet stoppet.

sc93-delivery-2