Design software FIXPERIENCE

fischer design Software FIXPERIENCE gir deg trygg og pålitelig støtte når du beregner prosjektene dine, uansett om du er en planlegger, bygningsingeniør eller håndverker. FIXPERIENCE er konstruert modulært og brukbar for en rekke bruksområder. Ved hjelp av det brukervennlige programmet kan forankringer og innfestninger enkelt og fleksibelt utformes og beregnes. Gjennom hensynet til de avgjørende internasjonale standarder oppfyller programvaren alle betingelsene for global bruk. Beregning har aldri vært så enkelt! 

Den nye modulære strukturen i programmet inkluderer en ingeniør programvare og spesielle applikasjonsmoduler. Dermed kan du planlegge komplette prosjekter og individuelle applikasjoner målrettet og kostnadsoptimalisert.

Til nedlastning og systemkrav

De enkelte designprogrammene i oversikten

C-FIX

Ankerdesignprogrammet for stål- og limanker i betong.
Gå til C-FIX software

FACADE-FIX

Løsningen for rask og ukomplisert dimensjonering av fasader med treunderlag.
Gå til FACADE-FIX software

INSTALL-FIX

The design program for building services.
Gå til INSTALL-FIX software

MORTAR-FIX

Forankringsmørtelkalkulator som enkelt beregner hvor mye mørtel du trenger til ditt prosjekt.
Gå til MORTAR-FIX software

RAIL-FIX

Løsningen for rask dimensjonering av rekkverk på balkonger og trapper både innendørs og utendørs.
Gå til RAIL-FIX software

REBAR-FIX

For design av ettermonterte forsterknings-forbindelser i betong.
Gå til REBAR-FIX software

WOOD-FIX

For rask beregning av dine applikasjoner med fischer Power-Fast og konstruksjonskruer.
Gå til WOOD-FIX software

Fordelen med designprogramvaren FIXPERIENCE

Aktuell

Ved hjelp av den automatiske eller manuelle funksjonen "Live oppdatering" er programmene alltid oppdaterte.

Klar og fleksibel

Grafisk presentasjon er tilgjengelig i 3-D eller i 2-D. Med musen kan du enkelt flytte den grafiske presentasjonen, rotere gjennom 360 °, panorere, vippe eller zoome etter behov. Programvaren viser alltid en gjeldende status forankringskapasiteten og statusen for de geometriske grenseforholdene.

Internasjonal

Programvaren er gyldig over hele Europa med hensyn til designstandardene (ETAG 001 og EC2, samt EC1, EC3 og EC5), inkludert nasjonale dokumenter. Et fritt valg av alle vanlige kraft- og måleenheter er mulig.

Sikker og pålitelig

Programmet gjenkjenner misentries angående de geometriske forholdene og viser den respektive informasjonen i en meldingsboks. Dermed kan prosesstiden reduseres til et minimum. Den omfattende utskriften gir deg muligheten til å følge hvert beregningstrinn i programmet. Dette sikrer at dokumentene dine er helt forståelige.

Enkel betjening og høy anerkjenningsverdi

En enkel og rask betjening ved å legge inn alle verdiene i verktøykassen gjør det lettere å justere størrelsen. Statuslinjen viser bruken i sanntid via de ulike feilmekanismene. Innholdet i menylinjen, tatt over fra COMPUFIX-programvaren, finnes også i verktøykassen. Klare etiketter og store symboler hjelper til med operasjonen. Produktinformasjon vises via produktinformasjonsvinduet. Alle vinduer kan bli bleknet inn og ut, og gir deg maksimal fleksibilitet.

Produktinformasjon vil bli presentert i et produkt informasjonsvindu.

Alle vinduene kan settes inn og skjules.

sc93-delivery-1