Installasjonssystemet SaMontec

Sikker innfestingsløsning av rørsystemer

Installasjonssystemer

fischer tilbyr med dette sortimentet et system for pålitelig veiledning og festing av alle typer medielinjer i byggteknologi. Universal kanaler, braketter, tilkoblings- og konstruksjonselementer, klemmer og monteringsutstyr er svært variabelt kombinert og allsidig. Den optimale systemløsningen, modulert konstruert, økonomisk overbevisende og svært monteringsvennlig, f.eks. med push-through-systemet.

Du finner fischer SaMontec-produkter og dokumenter på online produktkatalogen.

Til online produktkatalogen

fischer Lettskinnesystem. Enkel og bærekraftig. 

FLS-systemet tillater en økonomisk og sikker installasjon av horisontale og vertikale installasjoner. På grunn av sin modulære struktur og de allerede monterte konstruksjons- og forbindelseselementene i fabrikken, er det enkelt og raskt å montere.  

Det variable skinnesystemet består av tre hovedelementer: monteringsskinnen FLS og veggbrakket ALK, de formonterte konstruksjonselementene SF Clix 31 og monteringsvinkelen MW Clix 90º,så vel som de optimaliserte festene FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P og de tilhørende vinkler, og rekkverktilkoplingsstykker.

Mer informasjon om lettskinnesystemet FLS

Installasjonsnettverk 

Fleksibelt system etablerer kreativt omfang

Fra de enkelte komponentene i fischer SaMontec-systemet har fischer utviklet det svært fleksible installasjonsnettverket. Med monteringsskinner og spesialtilpasninger, er et installasjonsnivå under hele taket opprettet i bygninger. Dette kan tilpasses - selv etterspørsel - og gjør det mulig å lede all form for media til et hvilket som helst punkt i produksjonsnivået. 

Systemet er ikke bare egnet for nybygging, men også for etterfølgende installasjoner. For planleggere og arkitekter skaper fischer dermed kreativ frihet. På rutenettet kan for eksempel lys- eller lydisolasjonselementer festes. 

Med designprogrammet fischer SaMontec støtter fischer utformingen av rørledningsruter og de nødvendige festene.

fischer SaMontec

Spørsmål? Kontakt oss!
sc93-delivery-1