Forlaget

fischer Norge AS
Oluf Onsumsvei 9
0680 Oslo
Norge
Tlf .: 23 24 27 10
E-post: post@fischernorge.no

Copyright

Alle tekster, bilder, grafikk, lydfiler og annet innhold på dette nettstedet, samt deres arrangement og design er beskyttet av opphavsrett og andre beskyttelseslover. Innholdet på dette nettstedet må ikke kopieres, distribueres, endres eller gjøres tilgjengelig for tredjeparter for kommersielle formål.

Ansvarsfraskrivelse

Innholdet på dette nettstedet er opprettet og vedlikeholdt med størst mulig omhu. fischer Norge AS påtar seg intet ansvar for nøyaktigheten, fullstendigheten og aktualiteten til innholdet som er oppgitt, og utelukker derfor ansvar for tap eller skade av noe slag som oppstår direkte eller indirekte fra bruken av dette nettstedet. På samme måte påtar fischer Norge AS seg ikke noe ansvar for nettsider fra andre operatører som besøkende på denne nettsiden har tilgang til koblinger innført her. Disse tredjeparts innhold er eneansvarlig for sine leverandører.
Bare bruken av nettstedet til fischer Norge AS skaper ikke noe kontraktforhold mellom brukeren og fischer Norge AS.

Personvern

fischer tar beskyttelsen av dine private data svært alvorlig og behandler dine data svært nøye og konfidensielt. Bruk av data er kun innenfor de respektive gyldige databeskyttelsesforskriftene.
Ved å besøke denne nettsiden, kan informasjon om tilgangen (dato, klokkeslett, side vist) lagres. Disse dataene er ikke personlige data, men er anonyme. De vurderes utelukkende for statistiske formål. En overføring til tredjepart, for kommersielle eller ikke-kommersielle formål, finner ikke sted.

Personlige data samles kun hvis du bruker det på egen hånd, f.eks. når du ber om produktkataloger. Der vil du bli informert om det tiltenkte foredlingsformålet og om nødvendig ditt samtykke til lagring. Dine data er kryptert før overføring og behandling for å beskytte den mot uautorisert tilgang.

fischer Norge AS påpeker uttrykkelig at overføring av data på Internett (for eksempel ved kommunikasjon via e-post) har sikkerhetsgap og ikke kan beskyttes fullstendig mot tilgang av tredjepart.

Tekniske anbefalinger

Dette nettstedet er optimalisert for en skjerm med en skjermoppløsning på 1024 x 768 piksler. Vi anbefaler at du bruker en av følgende nettlesere: Microsoft Internet Explorer versjon 8.0 / høyere eller Mozilla Firefox 12.0 / høyere.

Denne nettsiden ble realisert med innholdssystemet Sitecore og søkemotoren FACT-Finder.
 
sc93-delivery-1