Installasjonssystemer

Sikker innfestingsløsning av rørsystemer

Søkeord

Installasjonssystemer

fischer tilbyr med dette sortimentet et system for pålitelig veiledning og festing av alle typer medielinjer i byggteknologi. Universal kanaler, braketter, tilkoblings- og konstruksjonselementer, klemmer og monteringsutstyr er svært variabelt kombinert og allsidig. Den optimale systemløsningen, modulert konstruert, økonomisk overbevisende og svært monteringsvennlig, f.eks. med push-through-systemet.

Du finner fischer SaMontec-produkter og dokumenter på online produktkatalogen.

Til online produktkatalogen

Sikker innfestingsløsning av rørsystemer

Installasjonsnettverk 

fischer utviklet det svært fleksible installasjonsnettet fra de enkelte komponentene i fischer-installasjonssystemene. Med kanaler og spesialfester etableres et installasjonsnivå under taket i en bygning. Dette kan justeres selv på et senere tidspunkt og lar alle typer redigeringer bli guidet til et hvilket som helst punkt på produksjonsnivået.

Systemet egner seg ikke bare for nybygg, men også for etterfølgende installasjoner. fischer gir derfor planleggere og arkitekter et kreativt spillerom.

fischer Lettskinnesystem. Enkelt og bærekraftig. 

FLS-systemet tillater en økonomisk og sikker installasjon av horisontale og vertikale installasjoner. På grunn av sin modulære struktur og de allerede monterte konstruksjons- og forbindelseselementene, er det enkelt og raskt å montere.  

Det variable skinnesystemet består av tre hovedelementer: monteringsskinnen FLS og veggbrakket ALK, de formonterte konstruksjonselementene SF Clix 31 og monteringsvinkelen MW Clix 90º,så vel som de optimaliserte festene FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P og de tilhørende vinkler og kanalkoblingene.

Mer informasjon om lettskinnesystemet FLS

fischer Tungskinnesystem FMS

Tunge installasjoner innen bygg samt industri og anleggskonstruksjon er for det meste montert med sekundære stålkonstruksjoner. Denne typen rørstøtte krever egen planlegging og forhåndsmontering. Installasjon på stedet fører ofte til forsinkelser på grunn av strukturelle toleranser. Tunge systemer kan implementeres på en mer fleksibel og effektiv måte med det nye fischer massive heavy-duty systemet FMS.

Bruk av fischer massive heavy-duty-systemet FMS for å installere tunge rør og kabelbruer fører til en kostnadsreduksjon på 30 % sammenlignet med sekundær stålkonstruksjon på grunn av reduserte konstruksjons- og installasjonstider.

Mer informasjon om FMS

Teknisk rådgivning - gir deg en solid planlegging.

fischer - spesialister på kontoret og i salgsteamet

På telefon, i dine lokaler eller på din kundes byggeplass. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og presenterer den beste og mest effektive løsningen. Vi sørger for at du får kompetent og pålitelig støtte. Vi forklarer trender og innovasjoner og holder deg oppdatert.

Sammen med våre kunder finner vi innfestingsløsninger der og da som er effektive og økonomiske. Installasjonsprosedyrene er optimalisert av våre erfarne ingeniører og teknikere samtidig som det tas hensyn til den generelle fremdriften på byggeplassen.
Storskalaprosjekter krever en spesiell grad av kompetanse på innfestingssystemer. På din forespørsel vil en erfaren fischer-ekspert bli en del av prosjektet.

Vi hjelper våre kunder på byggeplassen. Vi rådgiver og hjelper deg med å fikse alt profesjonelt. Uttrekkstester på stedet sørger for ekstra sikkerhet. Spesielt ved vanskelige byggematerialer.

Design program - trygt og pålitelig.

fischer designprogramvaren Install-FIX støtter deg trygt og pålitelig i utformingen av prosjektene dine. Et statusdisplay informerer deg om den statiske belastningen til det valgte fischer-installasjonssystemet. Statiske verifikasjoner kan utføres for ulike standardløsninger og også mer komplekse installasjoner via utvalget.

Har du spørsmål, er vårt tekniske selger selvfølgelig tilgjengelig.

Mer om install-FIX

Har du spørsmål?

Ta kontakt

sc93-delivery-1