fischer innovasjoner

Nye festeløsninger


Til nyhetene

Teknisk service

Kompetente fischer-rådgivere svarer på alt du har å spørre om.

Ta kontakt!
fischer greenline: maksimal ytelse, helt naturlig!

fischer greenline: maksimal ytelse, helt naturlig!

fischers tradisjonelle, grå universalplugger er nå også tilgjengelig i en miljøvennlig – og bokstavelig talt grønn – utgave. 58 prosent av «Green Line» produktene er fremstilt av planteolje. Produktene har samme design og egenskaper som den tradisjonelle grå pluggen med identiske belastningsdata, men leveres nå i grønn farge for å markere forskjellen. Hensikten med å produsere miljøvennlige produkter er å benytte organiske materialer som gir lave utslipp ved fremstilling, i kombinasjon med at naturen ikke tar skade av produktene. Produktene har ingen faresymboler eller klassifiseringer.

Sommerglede med terrasseskruen Power-Fast

Sommerglede med terrasseskruen Power-Fast

Den økte gjengediameteren på 5,5 mm tilbyr en kraftig sammenskruing av materialet ved montering og godt hold mot den naturlige belastningen gjennom svelling og svinn av treverket.

Byggevareforordningen 2014

Byggevareforordningen 2014

Ny europeisk byggevareforordning ble vedtatt 1 januar 2014, og vil erstatte dagens byggevaredirektiv. Bakgrunnen for forordningen er et ønske om å styrke effektiviteten av det indre marked for byggevarer samt forenkle administrative rutiner – særlig for små og mellomstore virksomheter. Byggevareforordningen har til formål å sikre at byggverk kan prosjekteres og oppføres slik at grunnleggende krav til kvalitet, helse, miljø og sikkerhet sikres og dokumenteres.

fischer FAZ II nå med enda flere muligheter

fischer FAZ II nå med enda flere muligheter

fischer sikkerhetsanker FAZ II med den karakteristiske svarte ekspansjonsklipsen tilbyr kundene dine enda flere muligheter: Bestselgeren med den ekstra lange skruegjengen for avstandsmonteringer og en redusert forankringsdybde som brukes alternativt med den nye underleggskiven HBS etter trebyggingsstandard DIN 1052 og fremfor alt med den nye kortversjonen FAZ II K er nå spesielt attraktiv innen trebygging og elektro- og SHK-installasjon.

Mer ytelse med QR-kode

Mer ytelse med QR-kode

Produkter som fischer Thermax og injeksjonssystemet FIS V tilbyr brukeren en tydelig merverdi i forhold til tradisjonelle løsninger.

Kontaktinformasjon

Salg

fischer Norge AS Salg

Oluf Onsumsvei 9

0680 Oslo

Norge

Tel.: +47 23 24 27 10
Fax: +47 23 24 27 13