Foretaksgruppen fischer

fischer er i dag et verdensomspennende foretak med de fire forretningsområdene innfestingssystemer, automotive systems, fischertechnik og prosessrådgivning. Den vellykkede veksten som har pågått i flere tiår og vår markedsledende posisjon innen innfestingsteknologi kan vi takke vår innovasjonskraft for. Med dette mener vi innovasjon i betydningen av permanent fornyelse. Denne fornyelsen begrenser seg ikke til våre produkter. Også tekniske prosesser, vår organisasjon og alle våre forretningsprosesser blir kontrollert daglig for å finne ut hvordan vi kan forbedre disse, hvordan vi kan unngå sløsing for å på denne måten skape mer nytteverdi for våre kunder og foretaket vårt.

Vi er et familieforetak som ledes av et medlem av familien Fischer. Dette ser vi mange fordeler med. Hos oss er kunder og deres behov, samt våre medarbeidere mål for alt, ikke aksjonærer og kvartalsrapporter. Vår tenking og handling er orientert på lang sikt. Kortsiktige beslutninger hjelper oss imidlertid også til å reagere hurtig og fleksibelt på endrede rammebetingelser.

I vår modell har vi definert de verdiene som er bindende for alle som er aktive i foretaket og som bestemmer handlingen vår når vi oppnår målene våre: innovasjon, ansvarsbevissthet, pålitelighet. Dette og prosessen med kontinuerlig forbedring forutsetter kvalifiserte, foretakstenkende medarbeidere. Medarbeiderne er vår største kapital, ikke anlegg og maskiner. Derfor investerer vi intensivt i ut- og videreutdannelse.

Festeteknikk

Festeteknikk

Kjerne- og tyngdepunktet til fischer er festeteknikk. Her ligger vår spesialkompetanse. Med over 14.000 artikler tilbyr vi en løsning for hvert festeproblem.

fischer automotive systems

fischer automotive systems

fischer automotive systems er en ledende Full Service Supplier for interiørløsninger som tilbyr føreren og passasjerene en helhetlig velværeopplevelse.

fischertechnik og fischerTiP

fischertechnik og fischerTiP

Byggeklossene våre fra fischertechnik er klassikere i segmentet konstruksjonsleketøy. Dette kvalitetsleketøyet Made in Germany har fans over hele verden.

fischer consulting

fischer consulting

fischer Consulting er en internasjonalt aktiv foretaksrådgivningstjenest som hjelper foretak, institusjoner og myndigheter på de enkelte markedene ved utforming av prosessene og implementering av Lean Management.